Korvatunturi

Meripartiolippukunta Myrskypojat ry

Siirry..

Minkä hintainen joulupukki on ?

Vastaus: Joulupukin käynti on jo muutaman vuoden ajan maksanut 55 euroa, mikä on valtakunnallisesti keskimääräinen..

Kauanko pukki ehtii viipyä paikan päällä ?

Vastaus: Pukki ehtii viipyä paikalla noin 15 minuuttia. Siinä ajassa ehtii mukavasti jutustella ja lauleskella lasten kanssa sekä jakaa lahjoja.

Tuleeko pukki sovittuun aikaan paikalle ?

Vastaus: Myrskypoikien pukit pysyvät varsin hyvin aikataulussaan ja myöhästymiset ovat harvinaisia.

Minkä ikäisiä Korvatunturin joulupukit ovat? Eikös pukiksi olisi mahdollista saada aikuista miestä?

Vastaus: Pukit ovat noin 15-30 vuotiaita, pääosa pukeista on 16-20 vuotiaita. On hyvä muistaa että olemme partiolippukunta joten pukkimme ovat yhdistyksen kohderyhmän mukaisesti tavallisesti varsin nuoria.

Millaiset varusteet/vaatteet pukilla on, ei kai sillä ole naamaria ?

Vastaus: Pukit pukeutuvat perinteiseen tapaan punaiseen nuttuun, housut ovat joko punaiset tai harmaat. Pukkiemme paras ominaisuus on itse tehty harmaa parta, joka ei irtoa ja tuntuu mukavalta. Päähineet vaihtelevat kunkin pukin oman maun mukaan, yleensä joko punainen myssy tai karvahattu. Pukit eivät käytä naamaria.

Haluaisimme saada saman/eri joulupukin kuin viime vuonna, olisiko se mahdollista?

Vastaus: Joulupukeillamme on kaupunginosayhdistelmiin perustuvat alueet. Tavallisesti annamme "helpommat" alueet kokemattomimmille jotta heidän olisi helpompi kehittyä paremmiksi. Kokeneemat pukit vastaavasti tyypillisesti vaihtelevat alueita vuosittain. Voi oll amahdollista että sama pukki on samalla alueella, yleensä kuitenkaan ei.

Viime vuotinen pukki oli liian hiljainen!

Vastaus: Kuten todettua, tarjoamamme pukit ovat tavallisesti nuoria ja huolimatta heille annettavasta perehdytyksestä saattaa ensikertalaisilla tulla ujoja hetkiä.

Toiminta-alueet

Pukki on mahdollista tilata saapumaan Rauman keskusta-alueella sekä Otassa, Pyynpäässä, Syväraumassa, Kappelinluhdassa, Kaarolla, Paroalhossa ja Kourujärvellä.

Ikävä kyllä emme pysty tarjoamaan näiden alueiden ulkopuolelle, kuten Uotilaan tai Sampaanalaan.

COPYRIGTH RAUMAN KAUPUNKI 2017